Я б у твоїй ситуації саме так і зробила замовила онлайн готовий святковий букет або попросила флориста зібрати композицію в потрібних відтінках. У Харкові можна замовити букет квітів з доставкою, тому їхати особисто за ним зовсім не обов'язково. Я свого часу кілька разів замовляла через інтернет і зрозуміла, що найкраще заздалегідь визначитися з кольоровою гамою та приблизним розміром, а вже конкретні квіти залишити на вибір флориста. Так композиція виходить більш живою, а не просто набором однакових стебел. Для дня народження я б брала щось яскраве, але без величезної кількості декору, наприклад мікс у рожевих, білих, персикових або кремових тонах. Ще можна додати листівку, цукерки чи невеликий подарунок, якщо хочеться зробити сюрприз повнішим. Якщо потрібна саме доставка по Харкову, можеш подивитися онлайн-магазин Флоріна у них є різні готові композиції, а також можна попросити змінити окремі квіти або доповнити букет.
Мені подобається, що букет там формують безпосередньо перед доставкою, тобто він не повинен кілька днів чекати свого покупця вже зібраним. Є доставка по Харкову, причому при замовленні від 1500 грн вона безкоштовна. Треба лише врахувати, що доставка працює не до хвилини, а в певному часовому інтервалі, тому краще замовляти заздалегідь і залишати запас по часу. Замовлення можна оформити онлайн, вказати адресу одержувача та додати текст для листівки. Я б на твоєму місці не ускладнювала вибір, взяла б свіжий святковий мікс середнього розміру, попросила флориста зробити його в теплих або ніжних відтінках і замовила доставку прямо на день народження. Для людини, яка не дуже розбирається у флористиці, це набагато простіше, ніж намагатися самостійно складати букет із десятка різних квітів.