MEGOGO UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4

Тема: Чи допомагають патчі під очі від зморшок або це міф?

HD-коллекционер Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

По умолчанию Чи допомагають патчі під очі від зморшок або це міф?

Я останнім часом часто бачу обговорення про патчі під очі і хочу зрозуміти, чи вони реально дають ефект проти зморшок, чи це більше маркетинг і тимчасове зволоження. Мене цікавить, чи можуть вони хоч трохи розгладити дрібні лінії під очима або це просто ефект свіжості на кілька годин. Також хочу зрозуміти, чи є різниця між різними типами патчів і чи взагалі варто витрачати на них гроші, чи краще одразу шукати інші засоби догляду за шкірою навколо очей, які працюють довше і глибше.

HD-коллекционер Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Патчі під очі не можна назвати повноцінним засобом від зморшок, їх дія здебільшого поверхнева. Вони добре зволожують шкіру, трохи знімають набряклість і можуть візуально зробити зону під очима більш свіжою. Але на глибокі зморшки вони не впливають суттєво, бо не проникають настільки глибоко, щоб змінити структуру шкіри. Це більше експрес-догляд перед виходом або після втоми. Для реального довготривалого ефекту важливі регулярність догляду, правильне очищення, зволоження та захист шкіри, а не тільки разове використання таких засобів.

HD-коллекционер Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Тобто виходить, що це більше про швидкий ефект, ніж про реальне вирішення проблеми? Просто я інколи бачу відгуки, де пишуть, що шкіра ніби стає гладкішою після використання, і це трохи збиває з пантелику. Хотілося б зрозуміти, чи це просто візуальний ефект через зволоження, чи там все ж є якийсь накопичувальний результат, якщо використовувати регулярно. І ще цікаво, чи є сенс поєднувати їх з іншими засобами для зони навколо очей, щоб хоч трохи вплинути на дрібні зморшки.

HD-коллекционер Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Цитата Сообщение от Trevor Посмотреть сообщение
    Тобто виходить, що це більше про швидкий ефект, ніж про реальне вирішення проблеми? Просто я інколи бачу відгуки, де пишуть, що шкіра ніби стає гладкішою після використання, і це трохи збиває з пантелику. Хотілося б зрозуміти, чи це просто візуальний ефект через зволоження, чи там все ж є якийсь накопичувальний результат, якщо використовувати регулярно. І ще цікаво, чи є сенс поєднувати їх з іншими засобами для зони навколо очей, щоб хоч трохи вплинути на дрібні зморшки.
    Estet Beauty часто розглядають як місце, де можна підібрати догляд для зони навколо очей, але важливо розуміти реалістичні очікування від таких засобів. Патчі під очі працюють переважно як швидка допомога для зовнішнього вигляду шкіри, вони насичують вологою верхній шар, робить шкіру більш пружною на вигляд і зменшують сліди втоми. Проте вони не здатні глибоко перебудовувати колагенові волокна або повністю прибирати зморшки, особливо виражені. Тому їх ефект найчастіше тимчасовий, але помітний одразу після використання.

При регулярному застосуванні може покращуватись загальний стан шкіри, менше сухості, більш рівний тон, менша вираженість дрібних заломів. Саме тому їх часто комбінують з базовим доглядом, який включає зволоження та захист шкіри від втрати вологи. Патчі під очі зручні у випадках, коли потрібно швидко освіжити погляд перед важливими подіями або зменшити сліди втоми після навантажених днів. Важливо не очікувати від них ефекту як від інтенсивних косметичних процедур, адже їх роль допоміжна. При правильному підході вони стають частиною догляду, який підтримує шкіру в більш доглянутому стані, але не замінює системний догляд і звички, що впливають на старіння шкіри.
    Последний раз редактировалось Nejtrino; Сегодня в 13:11.

+ Ответить в теме

Ваши права