MEGOGO UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4

Тема: Троянди досі вважаються найкращим подарунком чи вже занадто банально?

HD-коллекционер Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

По умолчанию Троянди досі вважаються найкращим подарунком чи вже занадто банально?

Підкажіть, як зараз ставляться до троянд як подарунка? Хочу зробити приємний сюрприз, але задумався, чи не виглядає це вже занадто банально. Можливо, люди більше цінують якісь незвичні композиції, а не класичні букети з троянд?

HD-коллекционер Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Швидше навпаки є речі, які роками не втрачають актуальності. Якщо квіти свіжі, гарно оформлені та підібрані зі смаком, то вони завжди справляють враження. Багато залежить від приводу та людини, якій даруєте. Комусь подобаються екзотичні квіти, але більшість все одно позитивно реагує на класику. Особливо коли видно, що подарунок обирали не поспіхом, а з увагою до деталей. Тому я б не хвилювався через те, що троянди можуть здатися комусь надто звичайними.

HD-коллекционер Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Я просто останнім часом часто бачу різні авторські композиції та незвичні поєднання квітів, тому й засумнівався. З іншого боку, коли згадую подарунки, які найбільше подобалися знайомим дівчатам, то дуже часто це були саме букети з троянд. Напевно, справа не стільки у самих квітах, скільки в тому, наскільки вони свіжі, красиві та доречно підібрані. Хотілося почути реальні відгуки людей, бо не хочу, щоб подарунок виглядав формальним або зробленим для галочки.

HD-коллекционер Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Цитата Сообщение от Nejtrino Посмотреть сообщение
    Я просто останнім часом часто бачу різні авторські композиції та незвичні поєднання квітів, тому й засумнівався. З іншого боку, коли згадую подарунки, які найбільше подобалися знайомим дівчатам, то дуже часто це були саме букети з троянд. Напевно, справа не стільки у самих квітах, скільки в тому, наскільки вони свіжі, красиві та доречно підібрані. Хотілося почути реальні відгуки людей, бо не хочу, щоб подарунок виглядав формальним або зробленим для галочки.
    З власного досвіду можу сказати, що троянди досі залишаються одним із найкращих варіантів подарунка. Мода на квіти змінюється, з'являються нові тренди та незвичні композиції, але класика залишається класикою. Головне звертати увагу на якість квітів, оформлення та сервіс. Якщо мова йде про Львів, то зараз дуже зручно замовляти квіти онлайн, особливо коли немає часу їздити містом у пошуках потрібного варіанта. Я нещодавно замовляв букети з троянд https://kvitna.ua/collection/bukety-z-troyand через інтернет-магазин Kvitna з доставкою по Львову. Сподобалося, що можна спокійно вибрати композицію, переглянути різні варіанти оформлення та оформити замовлення за кілька хвилин.

Доставка допомагає, коли потрібно привітати людину вчасно або зробити сюрприз без особистої присутності. Тому, якщо вагаєтесь між модними новинками та трояндами, я б радив не відмовлятися від перевіреного варіанта. Гарний букет завжди викликає позитивні емоції, а якщо він ще й доставлений точно в потрібний час, то враження стає ще кращим. На мою думку, троянди точно не втратили актуальності та залишаються універсальним подарунком для багатьох випадків.

+ Ответить в теме

Ваши права