MEGOGO UA
Samsung UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 2 из 2

Тема: Турбує сильний біль у горлі

HD-любитель Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

По умолчанию Турбує сильний біль у горлі

Уже кілька днів мене турбує сильний біль у горлі, особливо при ковтанні. Температури немає, але гортань дуже подразнена, відчуття сухості й печіння, ніби наждачкою провели. Промивання сіллю та трав’яні відвари майже не допомагають. Побачила в аптеці засіб "Стоматидин", раніше про нього не чула, але провізорка дуже радила саме для таких випадків. Хочу порадитися з тими, хто ним вже користувався. Наскільки він ефективний саме при болю в горлі? Як швидко знімає симптоми? Чи можна його застосовувати кілька днів поспіль, і чи не викликає сухості чи подразнення? Дуже хочу знайти щось дієве, безпечне й бажано без шкідливих побічних ефектів.

HD-любитель Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Я саме нещодавно користувався Стоматидином — горло так боліло, що говорити було важко. Пропонували спреї, але я вирішив взяти розчин для полоскання. Дуже раджу, бо вже після першого дня використання біль значно зменшився. Я полоскання робив десь три рази на день — вранці, в обід і перед сном. Смак у нього специфічний, але не гіркий, швидко звикаєш. Найголовніше — реально працює: знімає біль і заспокоює слизову. За 3-4 дні вже все пройшло. Побічних ефектів не помітив, горло не сушило, навпаки — здавалося, що слизова оновлюється. Тому, якщо шукаєш щось ефективне при болі в горлі — дуже раджу спробувати.

+ Ответить в теме