Цікавить гідроізоляція будинку. Які ціни за подібні роботи? Хтось може поділитися реальними цифрами для різних видів робіт: зовнішня та внутрішня гідроізоляція, обробка фундаменту, стін та підвалу?
Цікавить гідроізоляція будинку. Які ціни за подібні роботи? Хтось може поділитися реальними цифрами для різних видів робіт: зовнішня та внутрішня гідроізоляція, обробка фундаменту, стін та підвалу?
Вартість залежить від типу робіт та площі будинку. На моєму досвіді, гідроізоляція зовнішніх стін обійшлася мені десь у 50-60 тисяч гривень. Внутрішня гідроізоляція на підвалі — ще близько 30 тисяч. Це, звісно, з матеріалами, робота з гідроізоляційними мембранами, які досить дорогі. Ціни можуть коливатися залежно від регіону, але, в середньому, на бюджетних варіантах вартість стартує від 25 тисяч.
Якщо говорити про ціни, то можу сказати, що все залежить від складності роботи. Якщо у вас старий будинок і потрібно додатково вирівнювати поверхні стін або працювати з підвалами, ціна може бути вище, ніж звичайна гідроізоляція фундаменту. Враховуйте, що самі матеріали можуть бути різної якості, і саме вони мають велику роль у ціні. У мене це було 40-45 тисяч за комплексну гідроізоляцію, але є й варіанти дешевші, якщо взяти базові матеріали.
Я також недавно зробив гідроізоляцію будинку ціна https://szbk.pro/gidroizolyacziya/gi...cziya-budynku/ була адекватною, через «Системи Захисту Будівельних Конструкцій» — це була дуже крута компанія, яка все зробила на висоті. Що стосується цін, то для зовнішньої гідроізоляції фундаменту у мене вийшло не дорого, а для внутрішньої — це вже дешевше.
Якщо треба робити обробку стін та підвалу, то це ще додатково пару тисяч. Як по мені, ціна цілком адекватна, якщо врахувати гарантію на роботу та матеріали, що вони використовують. Сама робота займає кілька днів, плюс потім треба трохи часу на висихання матеріалів, але результат того вартий. Вони все ро***ть швидко і професійно, без затримок. Можу сміливо порекомендувати!
![]()