MEGOGO UA
Samsung UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 5 из 5

Тема: Офіційна робота в Польщі для українців!

HD-новичок Dfgg is on a distinguished road
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

По умолчанию Офіційна робота в Польщі для українців!

Привіт, друзі! Хто має досвід влаштування на офіційну роботу в Польщі? Цікавить, через які компанії чи сайти шукали вакансії, чи допомагали з документами та дозволами на роботу. Хочу уникнути шахраїв, тому буду вдячний за поради від тих, хто вже пройшов цей шлях.

HD-новичок Derolomboo is on a distinguished road
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Я працював у Польщі офіційно минулого року. Вакансії шукав через знайомих, але потім оформлювався через фірму, яка спеціалізується на таких питаннях. З документами проблем не було, але важливо уважно перевіряти всі умови контракту ще до підписання. До речі, роботодавець сам зробив дозвіл на роботу, і це значно спростило процес.

HD-новичок Ghjop is on a distinguished road

Мій досвід показує, що варто бути обережним із пошуком роботи через незнайомі платформи. Я спочатку натрапив на ненадійну пропозицію, але вчасно перевірив компанію, яка пропонувала працевлаштування. Як результат, усе оформили офіційно, і вже за місяць мав дозвіл на роботу. Головне — не поспішати і ретельно перевіряти всі документи.

HD-новичок Morganz is on a distinguished road

Цитата Сообщение от Ghjop Посмотреть сообщение
    Мій досвід показує, що варто бути обережним із пошуком роботи через незнайомі платформи. Я спочатку натрапив на ненадійну пропозицію, але вчасно перевірив компанію, яка пропонувала працевлаштування. Як результат, усе оформили офіційно, і вже за місяць мав дозвіл на роботу. Головне — не поспішати і ретельно перевіряти всі документи.
    Коли я вирішив шукати офіційну роботу в Польщі, було багато побоювань. Хотілося знайти щось стабільне і без ризику. Друзі порадили звернутися до Workins, і це виявилося правильним рішенням. Вони одразу запропонували кілька варіантів офіційної роботи в Польщі для українців workins.biz/uk пояснили всі деталі – що потрібно для оформлення, які документи підготувати.
    Найбільше мене вразило, що вони також допомогли з житлом: підібрали комфортну квартиру, де було все необхідне. Тепер я працюю на складі, зарплата така, як і обіцяли. Ніяких затримок або неприємних сюрпризів. Це був мій перший досвід роботи за кордоном, і він залишив тільки позитивні враження.
    Последний раз редактировалось Morganz; 25.11.2024 в 15:46.

HD-новичок Anna2606 is on a distinguished road

Хто часто їздить до Німеччини, той знає, наскільки важливо знайти надійного перевізника. Я вже кілька разів обирав автобус Кишинев Германия — і залишився задоволений. Салон комфортний, є кондиціонер, Wi-Fi, зупинки заплановані зручно. Ідеально для тих, хто не хоче переплачувати за літак, але при цьому цінує комфорт і пунктуальність.

+ Ответить в теме

Ваши права