MEGOGO UA
Samsung UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4

Тема: Хтось може порадити як приготувати бендерики з курячим філе?

HD-любитель Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

По умолчанию Хтось може порадити як приготувати бендерики з курячим філе?

Привіт, люди, підкажіть, будь ласка, як правильно приготувати бендерики з курячим філе? Я бачила щось подібне у ресторані, дуже сподобалось, але от щоб удома щось таке приготувати – не знаю, з чого почати, яке тісто краще, яку начинку робити, чи чим змащувати перед випіканням?

HD-любитель Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor

Дуже влучне питання, бендерики з курячим філе – це справжня смакота, особливо якщо приготовані з любов’ю! Спершу рекомендую відварити куряче філе до готовності, подрібнити м’ясо з цибулею на сковорідці, додати трохи солі, перцю і трохи душеного часнику. Потім береш тонкий млинець, викладаєш начинку і загортаєш конвертиком.

HD-любитель Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino

А скажи, будь ласка, а тісто для млинців має бути солодким чи ні? Бо я колись готувала щось схоже, але млинці вийшли занадто м’якими і мокрими, все розвалювалося… Може, є якийсь секрет, щоб бендерики тримали форму й були хрусткі зверху?

HD-любитель Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor

Цитата Сообщение от Nejtrino Посмотреть сообщение
    А скажи, будь ласка, а тісто для млинців має бути солодким чи ні? Бо я колись готувала щось схоже, але млинці вийшли занадто м’якими і мокрими, все розвалювалося… Може, є якийсь секрет, щоб бендерики тримали форму й були хрусткі зверху?
    Один сайт torchyn вам допоможе приготувати бендерики з курячим філе https://torchyn.ua/recipes/banderuku_z_kurjachim_file які смакують з кисло-сордким соусом Торчин. І ще важливо: млинці мають бути не надто тонкі, аби тримали начинку, але й не товсті, бо тоді вони не підсмажаться як слід. Тісто робіть на молоці з яйцем і дрібкою солі.
    Обсмажуйте бендерики з обох боків до рум’яної скоринки, обов’язково в панірувальних сухарях – це дає хрумкість. Ідеально подавати з соусом, або ж із зеленню, сметаною, навіть із легким овочевим салатом.
    Последний раз редактировалось Trevor; 24.04.2025 в 21:23.

+ Ответить в теме