MEGOGO UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 5 из 5

Тема: Будівництво модульних будинків у Києві!

HD-новичок BrianWilson is on a distinguished road
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

По умолчанию Будівництво модульних будинків у Києві!

Всім привіт! Планую будівництво будинку під Києвом, але вже на першому етапі стикаюся з проблемою вибору будівельної компанії. Всі обіцяють «кращий сервіс», «швидке будівництво» і «якісні матеріали», але як зрозуміти, хто реально відповідає за свої слова? Боюся потрапити на недобросовісних забудовників, бо історій про розтягування термінів і криві роботи начитався вже багато. Може, хтось має досвід, як перевіряти компанії ще до підписання договору?

HD-новичок Avery is on a distinguished road
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Бачу, що ти підійшов до справи правильно – краще все перевірити на старті, ніж потім розгрібати проблеми. Перш за все, не вір красивим сайтам – фотки можуть бути з інтернету або зроблені після здачі, коли будинок ще «свіжий». Я перед підписанням договору просив компанії показати їхні об'єкти, які стоять вже 3-5 років. Якщо забудовник нормальний, він буде тільки радий, що клієнт хоче перевірити якість роботи. Якщо починають уникати зустрічей, знаходити відмовки – значить, там щось нечисто.

HD-новичок Dfgg is on a distinguished road
    Поблагодарили 2 раз(а) в 2 постах

Дуже важливо подивитися договір. В більшості «типових» договорів забудовники страхують тільки себе – якщо вони затримають терміни, то максимум дадуть тобі «вибачення». А от якщо ти затримаєш платіж на кілька днів – там можуть бути штрафи. Я, коли будував будинок, спеціально прописав у договорі чіткі терміни з фінансовою відповідальністю компанії. Як тільки вони зрозуміли, що зірвати дедлайн буде їм невигідно, одразу почали працювати швидше і відповідальніше.

HD-новичок Derolomboo is on a distinguished road
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Цитата Сообщение от Dfgg Посмотреть сообщение
    Дуже важливо подивитися договір. В більшості «типових» договорів забудовники страхують тільки себе – якщо вони затримають терміни, то максимум дадуть тобі «вибачення». А от якщо ти затримаєш платіж на кілька днів – там можуть бути штрафи. Я, коли будував будинок, спеціально прописав у договорі чіткі терміни з фінансовою відповідальністю компанії. Як тільки вони зрозуміли, що зірвати дедлайн буде їм невигідно, одразу почали працювати швидше і відповідальніше.
    О, це дуже знайома проблема! Я два місяці шерстив ринок, перш ніж зупинився на будівництві будинку у Києві https://roma-wood.com/budivnytstvo-m...nkiv-u-kyievi/ від компанії Ромавуд, і можу сказати, що головне – це їхній підхід до справи. У них немає "кота в мішку" – дали зрозумілий кошторис, де чітко розписано, що входить у вартість і які матеріали будуть використовуватися.
    Також, у них реально класна команда – я їздив дивитися їхні об'єкти, спілкувався з клієнтами, і всі підтвердили, що будують якісно, без затримок. Ще момент – у договорі прописані гарантії, а не просто "усна домовленість". У моєму випадку всі строки витримали, фундамент зробили добротний, каркас – без економії на матеріалах. Будинок стоїть, і я сплю спокійно. Якщо хочеш нормального забудовника, який не кине тебе після першого етапу – сміливо звертайся до них.

Последний раз редактировалось Derolomboo; 25.02.2025 в 21:07.

HD-новичок plitvinko is on a distinguished road Аватар для plitvinko
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

тут потрібно ще на енергоефективність звернути увагу, якщо вже за проєкт взялися, бо має бути якісне утеплення, бо стіні тонші.

+ Ответить в теме