MEGOGO UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4

Тема: Потрібен гарний букет на день народження, що зараз краще взяти?

HD-коллекционер Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

По умолчанию Потрібен гарний букет на день народження, що зараз краще взяти?

Потрібен гарний букет на день народження, а я в квітах взагалі не дуже розбираюся. Хочеться подарувати щось нормальне, щоб не виглядало як випадковий набір квітів із першого кіоску. Іменинниця любить щось яскраве та святкове, але без надмірно пафосних композицій. Що зараз краще взяти, троянди, якийсь мікс чи краще подивитися на сезонні квіти? Бюджет приблизно середній, головне щоб букет виглядав свіжо і красиво.

HD-коллекционер Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Я б дивилася не стільки на конкретний вид квітів, скільки на загальний вигляд композиції. Для дня народження добре заходять мікси з кількох видів квітів, бо вони виглядають об'ємніше і святковіше. Троянди теж безпрограшний варіант, особливо коли хочеться більш класичний подарунок. Ще звертай увагу на відтінки: ніжні пастельні кольори виглядають спокійно, а рожеві, персикові, білі з яскравими акцентами дають саме святковий настрій. Я б не брав занадто складну композицію, краще акуратний букет зі свіжих квітів, який нормально виглядає навіть через кілька днів.

HD-коллекционер Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Тоді, мабуть, мікс мені підходить більше. Просто не хочеться помилитися з кольорами, бо це буде сюрприз і запитати заздалегідь не вийде. Ще важливий момент — я не зможу сам їхати вибирати, тому хотілося б оформити все онлайн і щоб букет привезли прямо одержувачці. Бажано, щоб його зібрали ближче до доставки, а не щоб він кілька днів стояв готовий десь у магазині. До самого букета, напевно, ще додав би невелику листівку з привітанням, тоді подарунок виглядатиме завершеним.

HD-коллекционер Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Я б у твоїй ситуації саме так і зробила замовила онлайн готовий святковий букет або попросила флориста зібрати композицію в потрібних відтінках. У Харкові можна замовити букет квітів з доставкою, тому їхати особисто за ним зовсім не обов'язково. Я свого часу кілька разів замовляла через інтернет і зрозуміла, що найкраще заздалегідь визначитися з кольоровою гамою та приблизним розміром, а вже конкретні квіти залишити на вибір флориста. Так композиція виходить більш живою, а не просто набором однакових стебел. Для дня народження я б брала щось яскраве, але без величезної кількості декору, наприклад мікс у рожевих, білих, персикових або кремових тонах. Ще можна додати листівку, цукерки чи невеликий подарунок, якщо хочеться зробити сюрприз повнішим. Якщо потрібна саме доставка по Харкову, можеш подивитися онлайн-магазин Флоріна у них є різні готові композиції, а також можна попросити змінити окремі квіти або доповнити букет.

Мені подобається, що букет там формують безпосередньо перед доставкою, тобто він не повинен кілька днів чекати свого покупця вже зібраним. Є доставка по Харкову, причому при замовленні від 1500 грн вона безкоштовна. Треба лише врахувати, що доставка працює не до хвилини, а в певному часовому інтервалі, тому краще замовляти заздалегідь і залишати запас по часу. Замовлення можна оформити онлайн, вказати адресу одержувача та додати текст для листівки. Я б на твоєму місці не ускладнювала вибір, взяла б свіжий святковий мікс середнього розміру, попросила флориста зробити його в теплих або ніжних відтінках і замовила доставку прямо на день народження. Для людини, яка не дуже розбирається у флористиці, це набагато простіше, ніж намагатися самостійно складати букет із десятка різних квітів.
    Последний раз редактировалось Trevor; Сегодня в 23:16.

+ Ответить в теме