MEGOGO UA
Samsung UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 4 из 4

Тема: Що таке лапароскопія?

HD-новичок Artemjik is on a distinguished road
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

По умолчанию Що таке лапароскопія?

Що таке лапароскопія, коли її зазвичай проводять і які переваги цього методу перед традиційними хірургічними втручаннями? Чи є у когось досвід після лапароскопії, і наскільки важке відновлення?

HD-новичок Avery is on a distinguished road
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Лапароскопія — це мінімально інвазивний хірургічний метод, коли операція проводиться через невеликі отвори, а не великі розрізи. Я проходила лапароскопію кілька років тому і була вражена, як швидко я відновилася після неї. Із традиційною операцією, звісно, було б набагато більше ускладнень і більший період реабілітації. Мене попередили, що можуть бути незначні болі після втручання, але загалом все було добре.

HD-новичок BrianWilson is on a distinguished road
    Поблагодарили 1 раз в 1 сообщении

Я також мав лапароскопічну операцію і можу сказати, що з нею набагато легше пережити відновлення. Це дійсно хороший метод для тих, хто хоче уникнути великих розрізів і тривалого періоду реабілітації. Але не всі операції можна проводити лапароскопічно, тому потрібно завжди консультуватися з лікарем.

HD-новичок Eliott is on a distinguished road
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

Цитата Сообщение от BrianWilson Посмотреть сообщение
    Я також мав лапароскопічну операцію і можу сказати, що з нею набагато легше пережити відновлення. Це дійсно хороший метод для тих, хто хоче уникнути великих розрізів і тривалого періоду реабілітації. Але не всі операції можна проводити лапароскопічно, тому потрібно завжди консультуватися з лікарем.
    Я проходив лапароскопію в клініці Добробут після довгих роздумів. У мене був діагностований запальний процес в органах малого таза, і лікар порадив мінімально інвазивну операцію.
    Я був дійсно спокійний перед операцією, адже в клініці Добробут все пройшло без жодних проблем. Я навіть не відчув жодного стресу через те, що мене не катували великими розрізами. Усе було акуратно і безболісно. Після операції лікарі слідкували за мною, і навіть через кілька днів я вже відчував себе значно краще. Пораджу цю клініку тим, хто боїться великих розрізів та довгого відновлення. Тут все ро***ть так, щоб ти швидко прийшов до тями.

+ Ответить в теме

Ваши права