MEGOGO UA
Samsung UA
+ Ответить в теме
Показано с 1 по 6 из 6

Тема: Хто буде дивитись матч Україна - Бельгія?

HD-любитель Trevor is on a distinguished road Аватар для Trevor
    Поблагодарили 0 раз(а) в 0 постах

По умолчанию Хто буде дивитись матч Україна - Бельгія?

Хлопці, хто буде дивитись матч євро 2024? Наразі знаю що відбудеться 26 червня: Україна против Бельгії, знаю що обидві зборні дуже міцні, але всі кажуть що сумнів великий за нашу команду. Хто що може сказати взагалі? Може хтось дійсно буде дивитись матч і вболівати за когось. Я ось просто думаю що буду вболівати за нашу неньку до останнього і переходити на бік іншої країни ні в якому разі не буду.

HD-любитель Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino

Звісно буду дивитись матч, що ще робити, але знаю що матч починається надто рано і можливо придеться дивитись на праці щоб не пропустити настільки важливу подію. Розумію що цей відбір дуже важливий для нашої країни, для збірної. А якщо буде вихідний в цей день, то запрошу кумця до дому і будемо під пиво дивитись цей матч і вболівати за країну і за наш професійний футбол!

Пам'ятаю як в році так 2021 чи 2022 здається наша країна йшла до перемоги дуже сильно і в мене під час важливого матчу була праця. Я знаючи що під нашим офісом є бар де розливають пиво і є телевізори для перегляду футболу і звісно ж там всі його дивитись, прийшов одразу з праці в бар і продовжував дивитись його з другої частини тайму.

HD-любитель Nejtrino is on a distinguished road Аватар для Nejtrino

Нажаль біля мого автосервісу нема ніде бару і не зможу прийти ось так дивитись як ви в барі футбол, та і це не по мені. Вдома сім'я чекає, такий важливий матч вже буде краще передивитись разом з сім'єю, або разом з ними дивитись дома під час вихідних і також запросити кума до дому. Щодо 2021 - 2022 не знаю, вже не пам'ятаю, так час швидко йде.

Зараз подивився що відбувається і як люди цікавляться цим матчем, Україна - Бельгія наче в нашої збірної не було ніколи таких важких випробувань. Мені здається що Белгія хоч і одна з міцних збірних, але наша може хоча б вийти в 0:0 умовні, або 1:1, це б зіграло на руку.

Цитата Сообщение от Nejtrino Посмотреть сообщение
    Нажаль біля мого автосервісу нема ніде бару і не зможу прийти ось так дивитись як ви в барі футбол, та і це не по мені. Вдома сім'я чекає, такий важливий матч вже буде краще передивитись разом з сім'єю, або разом з ними дивитись дома під час вихідних і також запросити кума до дому. Щодо 2021 - 2022 не знаю, вже не пам'ятаю, так час швидко йде.

Зараз подивився що відбувається і як люди цікавляться цим матчем, наче в нашої збірної не було ніколи таких важких випробувань. Мені здається що Белгія хоч і одна з міцних збірних, але наша може хоча б вийти в 0:0 умовні, або 1:1, це б зіграло на руку.
    Слухайте, Бельгія наразі це дуже міцна збірна і як проти неї грати це вже питання. В нас звісно збірна не слаба, але їй треба буде дуже сильно потрудитись щоб отримати перевагу на матчі і забрати перемогу. Але якщо вона відправить Бельгію з програшем, то це буде нереально круто!

HD-новичок Prontovann is on a distinguished road

Мне больше интересует про отключение света в Днепре https://opentv.media/tag/otklyuchenie-sveta/ свежая информация. Футбол уже забыл когда смотрел, подстраиваемся под графики света чтоб все бытовые вопросы порешать.
    Последний раз редактировалось Prontovann; 26.07.2024 в 14:50.

+ Ответить в теме