Доброго дня! У якому магазині в Полтаві мені найкраще замовити гарний букет квітів із доставкою? Потрібно привітати людину, і саме з доставкою. Якщо ви знаєте, де продаються квіти хорошої якості за прийнятною ціною, підкажіть, будь ласка?
Вид для печати
Доброго дня! У якому магазині в Полтаві мені найкраще замовити гарний букет квітів із доставкою? Потрібно привітати людину, і саме з доставкою. Якщо ви знаєте, де продаються квіти хорошої якості за прийнятною ціною, підкажіть, будь ласка?
Добрий день, останнім часом мені дуже подобається доставка квітів Полтава від Light Wood. Мені подобається, що крім букета тут пропонуються й листівки, й інші подарунки, якими можна доповнити букет. Є навіть солодощі ручної роботи, м’яка іграшка, повітряні кульки або авторська коробка. Є послуга анонімної або сюрприз-доставки. Ціна фіксується під час оформлення, тому несподіваних доплат не виникне. Для оформлення використовують переробний крафт або коробки. До речі, у цьому магазині є гарантія, що насправді дуже важливо. Тож, якщо ви ще тут не замовляли, я вам обов’язково рекомендую замовити. Впевнена, що ви зможете оцінити всі переваги сервісу доставки та якість квітів.